miercuri, 19 august 2015

 Vrand sa vizitez Pestera Ialomitei dupa ce a fost redeschisa pe 25.7.2015, am ramas surprins de mizeria din zona Padina. Prima data ramai socat de numarul mare de masini si de praful ce se ridica in urma lor, apoi de multimea de corturi si gratare, nu mai vorbesc de puhoiul de oameni in drum spre Pestera Ialomitei, era mai aglomerat ca in centrul vechi din capitala intr-o seara de sambata.


 Sa spunem ca te obijnuiesti , dar ce m-a socat a fost padurea de langa care a devenit un wc public sub pretextul turismului de masa facut fara cap. Daca ai proasta idee sa te abati de la carare care de fapt a devenit un bulevard risti sa ai noroc tot anul calcand in fecale si servetele care au inlocuit florile albe de pe malul apei, iar mirosul te face sa uiti ca esti la munte.


 Din pacate drumul DJ713 ( Transbucegi ) nu a facut altceva decat sa contribuie la aceasta mizerie facilitand accesul persoanelor cu o educatie ecologista precara. Cand urci cu rucsacul in spate, ajungi sa respecti muntele, sa-l protejezi. Dar cand masina te duce in ziua de azi peste tot se intampla ce vedeti si in poze.


Oare de vipere trebuie sa va feriti de vreti sa va abateti de la poteca care duce spre Pestera Ialomitei ?


Ok, este loc pentru toata lumea, nu sunt absurd dar trebuiesc impuse reguli si amenzi pe masura. Nu ne putem bate joc de natura si de locuri care merita protejate.

Next
This is the most recent post.
Previous
Postare mai veche

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu